Kannatustuotteet MLL:n verkkokaupasta!

MLL:n verkkokauppaan

MLL:n Sysmän yhdistys on perustettu v. 1924. Toiminnasta vastaa yhdistyksen hallitus, joka kokoontuu n. 7 kertaa / vuosi. Lisäksi mukana on paljon aktiivisia jäseniä.

Vuoden 2018 alussa yhdistykseemme kuului 203 jäsentä. Jäsenmaksu on 25e/hlö ja alle 17-vuotiaat ovat ilmaisjäseniä. Jäsenet saavat sekä valtakunnallisia, että paikallisia jäsenetuja, lue lisää linkistä Jäsenedut.

Yhteistyötä tehdään myös muiden paikallisten järjestöjen ja yritysten sekä Sysmän kunnan kanssa.

MLL:n Sysmän yhdistyksen toimesta kokoontuu säännöllisesti lasten muskarit, kuviskerho sekä perhekahvila.

MLL:n Sysmän paikallisyhdistyksellä on käynnissä monenlaista toimintaa, johon olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Kesäkuusta alkaen normaali viikkotoimintamme on kuitenkin kesälomalla ja palaamme normaaliin aikatauluun aina elo-syyskuun paikkeilla.

TUOTEMYYNTI

MLL:n tuotteita on myynnissä Kenkä-Markkalassa.

HUOM! MLL-tuotteiden valtakunnallinen myynti on loppumassa. Yhdistyksellämme on varastoa jäljellä, joten tuotteita on vielä jonkin verran saatavilla Kenkä-Markkalasta sekä tapahtumissamme.